Velkommen til Danmark


engelsk.gif (1014 bytes) ENGLISH VERSION

Denne webside har til formål, at byde besøgende velkommen til den danske virtuelle verden Danmark, der ankommer hertil fra Active worlds Universet. Danmark er verdens første danske VR verden og blev startet 1.November 1997. Danmark var verdens første danske virtuelle verden. Websitet www.cyberdanmark.dk er officielt website for Danmark, her finder du alt om Danmark, som sagt, er denne side kun en velkomstside for besøgende. Der er meget merer !!! ;-)

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Danmark er bygget sådan, at du kommer ind på Ground Zero midt på Rådhuspladsen i Cybenhavn, der er hovedestaden i Danmark. Omkring Rådhuspladsen ligger midtbyen med de små ejendomme med butikker og lejligheder. Rundt omkring i Cybenhavn ligger de offentlige bygninger. Ground Zero eller bare GZ kaldes det sted du altid kommer ind i de forskellige

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

I forlængelse af midtbyen ligger de private byggegrunde som indbyggerne ejer. Besøg Turistinformation Danmark, se det røde skilt på Ground Zero. I turistinformation Danmark er der kort beskrivelse af de forskellige bygninger og teleports dertil.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Danmark er en offentlig verden hvor alle kan få lov til at bygge, men der skal dog indhentes byggetilladelse først, det er for at undgå hærværk. Der er på nuværende tidspunkt anvendt over 3.500 timer med af bygge på objekter der ejes af Danmark, hertil kommer de ukendte utallige timer indbygger har anvendt på deres ejendomme. Der bygges og udvikles løbende på alle de forskellige bygninger i Danmark, så en del bygniner er ufærdige eller under opbygning. Men folk der kender lidt til Active Worlds universet, ved at dette er ganske normalt. Jeg vil dog påstå, at Danmark er en af verdens mest velplanlagte virtuelle verdner og veludbygget ;-) ?

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Danmark anvender den størst mulige settings i dataceller, det vil sige, at der bygges med max. mulige objekter på et område i Danmark, derfor kan folk få ydelses problemer i visse områder, på grund af den store mængde objekter. Hvis du får problemer, kan du sætte din sigt ned til eventuelt 30 eller 32 meter. Sæt altid din sigt efter hvilket område du befinder dig i, det gælder over hele Active World Universet.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Du sætter din sigt op og ned på følgende måde i Active World Browser danske version : I menulinjen øverst i Active Worlds Browseren vælger du...Funktioner...og så..Indstillinger...så...Ydelse. Her ned- eller opsætter du din sigt i forhold til din computers ydelse og det område du er i.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Der er indbygget masser af lydeffekter med .wav filer og .mid filer i danmark, der er skjult i usynlige objekter, der udløseer lyden når du bevæger dig igennem objektet. Da en del af de filer er over 150 kb, er det nødvendigt, at du sætter Active Worlds Browseren til automatisk at downloade filer over 150 kb. Da 150 kb grænsen er standartindstilling i Active worlds Browseren.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

For at downloade filer over 150 kb i danmark og i hele Active Worlds Universet, skal du vælge følgende indstillinger : I menulinjen øverst i Active Worlds Browsern vælger du...Funktioner...og så...Indstillinger...så...Download...her kan du vælge...Hent alle billeder...og...Hent alle lydfiler. Du vil så automatisk downloade alle billeder og lydfiler i Danmark og i hele Active World Universet.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Det er ikke muligt at flyver med tasterne - og +, samt at gå igennem objekter ved at holde Shift-tasten nede imens du går. Hvis du bevæger dig rundt i danmark før du har downloadet dine omgivelser, kan du blive fanget i et objekt, så du ikke kan bevæge dig. Du teleporter så tilbage til Ground Zero på Rådhuspladsen. Din avartar (figur) bliver skjult bag objekter i danmark, så hvis du gemmer dig bag en mur og ikke har dit navn på, kan de andre ikke se din avartar (figur). Funktionen med, at din avartar (figur) blivet gemt bag objekter, kræver yderliger computerudregninger og sløver en verden ned, men funktionen er valgt, da det ser realistisk ud.

Website for Danmark er CyberDanmark.dk.

Som sagt er denne side kun en lille velkomstside for besøgende der ankommer til Danmark fra Active Worlds Universet. Du skal gå til webitet www.cyberdanmark.dk for at indhente yderliger information.


Website for Danmark er CyberDanmark.dk


 

CDA Cyber Danmark Airlines
Virtual Aviation Stock Exchange
Stock Price Right Now - To Buy Go To
Virtual Aviation Stock Exchange